Новини

Блестящ екип от лектори на 7-мото издание на Зърнена Академия

1
Галерия + Текст
Качи изображение
Оразмери
Изтрий
Алт. Текст:
Връзка:
Отваряне в:
Тази година, отново заедно на международната конференция Зърнена Академия, ще посрещнем впечатляващ състав от уважавани лектори. Както всяка година, това са изтъкнати специалисти - от пионери в индустрията до световноизвестни експерти и анализатори, всеки от които внася своя уникален опит, знания и визия за бъдещето на зърнената индустрия.

Пред професионалната аудитория на това важно събитие ще представим сериозен брой лектори и панелисти, комбинирайки аналитични и прогнозни данни и презентации с дискусионни панели и разговори тип кръгла маса по най-вълнуващите теми и проблеми на зърнопроизводството и търговия в България и Черноморския регион като части от едно цяло с глобалната агроиндустрия и световния търговски поток. Подгответе се за интересни дискусии с различни гледни точки - на фермери и производители, търговци, маслопреработватели, мелничари, животновъди, фуражни заводи, анализатори и чартьори.

 ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ 

Напомняме, че 30 август 2023 е крайната дата да се възползвате от намалената такса за участие - EARLY SAVER. 
От 31 август до 10 октомври ще остане да важи стандартната такса за участие, а след 10 октомври регистрациите ще попадат в категория Last minute с по-висока такса. 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ДО 30 АВГУСТ


Участниците от една и съща компания, чиито брой надхвърля 3-ма, ползват специален код за намаление, който се предоставя при запитване (по имейл или телефон) от нашия екип по регистрации.

 ДЕТАЙЛИ ПО РЕГИСТРАЦИЯТА ЗА 2023 

  • Необходимо е да си създадете нов фирмен профил на сайта, дори и да сте имали преди такъв на неговата предишна версия.
  • Регистрацията за конференцията продължава, като до 30 август включително е налична преференциална такса за участие - ранни записвания, както всяка година.
  • Фактури автоматично се генерират след получено плащане и са видими във вашия профил на сайта.


ПОЛУЧАВАЙТЕ ВСИЧКИ НОВИНИ ЗА ИЗДАНИЕТО ДИРЕКТНО НА ВАШИЯ ИМЕЙЛ

 
АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИН

#grainacademy2023  #ЗЪРНЕНААКАДЕМИЯ2023  #grainacademyconference  #grainconference  #ЗЪРНЕНАКОНФЕРЕНЦИЯ2023  #graineventbalkans  #grainacademyblacksea


Добави файлове