Новини

Варна отново ще бъде домакин на 7-то издание на събитието

1
Галерия + Текст
Качи изображение
Оразмери
Изтрий
Алт. Текст:
Връзка:
Отваряне в:

7 години изминаха от инициативата във Варна да поканим няколко експерти, които да споделят своите анализи и прогнози за пазарите с представителите на зърнения бизнес. Много скоро тази първа крачка прерастна в ежегодна международна конференция с паралелни обучения и семинари с участието на най-именити професионалисти и анализатори от цял свят, и можем да кажем, се превърна в най-значимата ежегодна среща на лидерите в зърнената индустрия в България, на Балканите и Черноморския регион.
Този октомври предстои 7-мото издание на международна конференция Grain Academy | Зърнена Академия.

   26 ОКТОМВРИ 2023   


Добавете датата към Вашия календар, за да планирате участието на Вашата компания като гост, спонсор или партньор на събитието. Конференцията ще се проведе в отлично познатата ни атмосфера на конферентния център към International Hotel, Casino & Tower Suites  в курорта Златни пясъци край Варна. 

 АНАЛИЗИ И ПРОГНОЗИ 
​​​​​​​Отново ще ви изненадаме с авторитетни лектори от региона и света по теми, които вълнуват всички нас. Ще можете да чуете най-актуалните данни и пазарни анализи, както и експертни прогнози и очаквания за бъдещите движения на международните зърнени пазари.

  СРЕЩИ С КОЛЕГИ И ПАРТНЬОРИ  
Зърнена Академия ще предостави отново най-добрите възможности да покажете какво сте постигнали и какви предизвикателства сте срещнали. Аудиторията е от най-авторитетните пряко ангажираните компании от сектора. Направете нови бизнес контакти, открийте нови партньори, срещнете се със своите колеги и приятели. Зърнена Академия е мястото което обединява зърнения бизнес.


Не пропускайте да вземете участие в 7-мото издание на събитието на зърнения бизнес в България, Балканите и Черноморския басейн!​​​​​​​
ПОЛУЧАВАЙТЕ ВСИЧКИ НОВИНИ ЗА ИЗДАНИЕТО ДИРЕКТНО НА ВАШИЯ ИМЕЙЛ

 
АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИН

#grainacademy2023  #ЗЪРНЕНААКАДЕМИЯ2023  #grainacademyconference  #grainconference  #ЗЪРНЕНАКОНФЕРЕНЦИЯ2023  #graineventbalkans  #grainacademyblacksea


Добави файлове