Новини

Изтеглете мобилното приложение на издание 2023

1
Галерия + Текст
Качи изображение
Оразмери
Изтрий
Алт. Текст:
Връзка:
Отваряне в:

Свържете се с партньори, клиенти и колеги още преди началото на конференцията!


Приложението на издание 2023 е вече готово и може да бъде изтеглено от AppStore и GooglePlay. Всичко, от което се нуждаете е на върха на пръстите Ви! Комуникирайте с останалите участници, създайте нови партньорства, следете актуалната програма и новините около Зърнена Академия 2023, задавайте въпроси на лекторите по време на дискусионните панели на 26 октомври. Напомняме, че за всяко издание на Зърнена Академия се разработва ново приложение, затова всякаква версия от предишни години е препоръчително да бъде изтрита напълно от устройството Ви. 
​​​​​​​
Спонсор на мобилно приложение 2023 | Corteva Agriscience​​​​​​​

Новото мобилно приложение за 2023:   Grain Academy 2023  

*Мобилното приложение е достъпно само за участници в издание 2023.
Добави файлове
2
Текст
​​​​​​​
Добави файлове
​​​​​​​
Добави файлове
3
Текст
 Достъп до съдържанието на приложението 

За достъп до приложението използвайте Вашия имейл по време на регистрацията за участие и парола, която ще получите на посочения имейл адрес. Паролите автоматично ще бъдат изпратени в рамките на 24 часа до всички регистрирани участници с потвърдени регистрации. Ако сте пропуснали да получите тази парола, пак можете да изтеглите приложението и да заявите получаването й, като щракнете върху бутона Забравена парола.

Важно:
Уверете се, че сте ни предоставили отделни имейли за всеки от присъстващите участници от Вашата компания, за да е възможно всеки от тях да получи достъп до приложението.

ВСЕ ОЩЕ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ?

 
ЗАПАЗИ СВОЕТО МЯСТО
Добави файлове
4
Галерия
Качи изображение
Оразмери
Изтрий
Алт. Текст:
Връзка:
Отваряне в:
Добави файлове
5
Текст
​​​​​​​ПОЛУЧАВАЙТЕ ВСИЧКИ НОВИНИ ЗА ИЗДАНИЕТО ДИРЕКТНО НА ВАШИЯ ИМЕЙЛ

 
АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИН

#GRAINACADEMY2023  #ЗЪРНЕНААКАДЕМИЯ2023  #GRAINACADEMYCONFERENCE  #GRAINCONFERENCE  #ЗЪРНЕНАКОНФЕРЕНЦИЯ2023  #GRAINEVENTBALKANS  #GRAINACADEMYBLACKSEA
Добави файлове