Новини

Посрещнете спонсорите на 7-мото издание на Зърнена Академия

1
Текст
Бихме искали да изразим най-дълбока благодарност към нашите уважаеми спонсори, чиято безценна подкрепа прави 7-мото издание на международна конференция Зърнена Академия възможна. Тяхната ангажираност носи уникални перспективи и принос към оформянето на зърнената и маслодайна индустрия в България и региона и към насърчаването на растежа, иновациите и високите постижения в индустрията - основните цели на събитието.

Добави файлове
2
Текст


​​​​​​​ГРЕЙНСТОР

ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР

Добави файлове
3
Видео + Текст
Линк от Youtube, Vimeo, Facebook или VBOX7
https://youtu.be/VnSAOyma7tA?si=IRlL5Y4GtL-aC4ZE
4
Текст

През своята 10-годишна история ГРЕЙНСТОР се превръща в една от водещите компании за зърносъхранение и търговия със зърнени и маслодайни култури, както и с техните субпродукти. Благодарение на високотехнологично оборудваните си лаборатории дружеството анализира, сортира, хомогенизира партиди със специфични качествени показатели и е доверен доставчик на различни преработватели, както и един от предпочитаните партньори на земеделците при реализиране на тяхната продукция. Компанията разполага с най-голямата мрежа от бази на Балканите за съхранение на пшеница, царевица, слънчоглед, ечемик, рапица и др.
ГРЕЙНСТОР направи сериозни стъпки към международно развитие в съответствие с дългосрочните си цели. Компанията отвори офиси, сформира екипи и активно работи по закупуването на складови бази, за да може да приложи свещеното ноу-хау и култура на работа в Румъния и Гърция. ГРЕЙНСТОР наскоро придоби 2 складови съоръжения в Солун и Александруполис, Гърция, с които общият капацитет за съхранение нарасна до 365 000т. Отново, независимо от пазарната конюнктура, фирмата се стреми към отговорност и изпълнение на ангажиментите към своите клиенти, високо и постоянно качество на предлаганите услуги и непрестанен стремеж към дигитализация и технологични иновации във всяка една дейност, касаеща тяхната работа.
Мисията на ГРЕЙНСТОР е да осигури сигурност на своите клиенти и да им помогне да направят ежедневието им по-предвидимо. Те се стремят винаги да могат да предложат най-добрата цена за продукцията на фермерите, когато решат да продават. В ежедневната си работа те доказват, че договорът с тях е ненарушим и винаги плащат навреме и доставят стоките в срок. Качеството на всеки доставен до преработвателите камион е гарантирано - навреме, с необходимото качество и на договорената цена. Тези на пръв поглед очевидни концепции стават все по-важни и трудни за изпълнение на фона на процесите на деглобализация, които нарушават глобалните вериги за доставки, но желанието на компанията е да бъдат Златният стандарт в търговията със зърно и винаги да спазват ангажиментите, които са поели. Посетете страницата на ГРЕЙНСТОР.


Добави файлове
5
Галерия + Текст
Качи изображение
Оразмери
Изтрий
Алт. Текст:
Връзка:
Отваряне в:

БГ АГРО

Спонсор на Конферентния обяд


Вече 34 години, ние в БГ Агро продължаваме да правим това, което сме се  научили да правим най-добре  – устойчив и успешен бизнес. Търговската ни структура е с богат опит и е дългогодишен лидер  в реализацията на земеделска стока на вътрешния и външен пазар. Ние си партнираме и подкрепяме земеделските производители във всеки един етап  от търговския процес -  от ежедневната консултация за тяхното земеделие, през осигуряването им с торове, препарати и семена при най-добри условия и финансови модели,  до последващото изкупуване и реализация на тяхната продукция.
Осъзнаваме важността на сигурната и бърза доставка и непрекъснато инвестираме и модернизираме всяко звено от нашата логистика, за да продължаваме да бъдем безупречни и точни при всеки поет ангажимент за изпълнение.
Приемаме с готовност предизвикателствата на новото време и се възползваме от предимствата, които то ни дава. Управлението на риска за нас е постоянен и непрекъснат процес, което ни прави надежден и сигурен партньор, независимо каква роля ни възлагате. Обезпечаването на заетите търговски позиции посредством различните налични финансови инструменти, е част от нашата работа. Имайки над 300 служителя, ние се гордеем, че голяма част от тях са се присъединили към БГ Агро преди повече от 15 години.
Ние правим бизнес изграден върху доверие и знаем, че  то се гради от вътре на вън. Посетете страницата на БГ АГРО.


Добави файлове
6
Видео + Текст
Линк от Youtube, Vimeo, Facebook или VBOX7
https://youtu.be/FWLH834rt8M?si=iBP99nAAmUfir8tZ

CORTEVA AGRISCIENCE

СПОНСОР НА МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ


Corteva Agriscience™ е водеща компания, фокусирана 100% върху земеделието: високодобивни хибриди полски култури, продукти за растителна защита, биостимулатори,
биотехнологии, иновативни и дигитални инструменти, като предлага пълни решения на земеделските производители, така че да увеличават добивите си от единица площ и рентабилността на производство.
С почти век агрономически опит, несравними иновационни инвестиции, възможно най-добрите модерни технологии, бази и кадри за научноизследователска и развойна дейност, с богат опит в съвместната работа с всички работещи в сферата на земеделието, основна цел на Corteva е повишаване жизнения стандарт на земеделските производители, осигуряване на здравословна храна за населението и опазване на околната среда.
Марката Pioneer® на Corteva Agriscience™ е безспорен дългогодишен лидер при семена царевица и слънчоглед в България. При царевицата най-предпочитани от българските производители са хибридите от Optimum®AQUAmax® продуктовата линия. При слънчогледите компанията предлага както конвенционални, така и хибриди по ExpressSun®  и Clearfield® Plus технология.  
За настоящия сезон Corteva ще престави богато портфолио от продукти за растителна защита, които ще бъдат успешни решения за справянето с плевели, неприятели и болести по основните култури, отглеждани в страната.
Една от характеристиките на растителната защита с бранда Corteva Agriscience™ са интегрираните решения в посока диагноза-превенция- терапия.
Corteva Agriscience™ генерира нова динамика в българското земеделие за устойчив растеж и пазарни пробиви, като доставя търсени иновации в растителната защита. За последните 3 години Corteva успешно внедри в производството съвсем нови активни вещества, които са в помощ на фермерите. Едно от тях е активното вещество Arylex™ Active, което се съдържа в Квелекс® - хербицид за житни култури и Белкар® - хербицид за рапица. Това активно вещество е първото ново на пазара от 20 години за контрол на широколистни плевели. Другото активно вещство е Inatreq™ active, което се съдържа във фунгицида за житни култури Унивок®, отличаващ се с отличното си превантивно, лечебно и изкореняващо действия. За повече инфо посетете страницата на Corteva Agriscience.

Добави файлове
7
Галерия + Текст
Качи изображение
Оразмери
Изтрий
Алт. Текст:
Връзка:
Отваряне в:

ФОРУМ ТРАНС

Официален Спонсор Логистика


ФОРУМ ТРАНС ООД е семейна компания, основана през 1993 г. в гр. Бургас и искаме да оставим следа в бранша, като лоялен и сигурен партньор, за да може нашият бизнес да се развива и за напред в поколенията. Основната ни дейност е търговия, транспорт, производство и износ на зърнени култури. 
Търговия 
Ние сме търговци и зърнопроизводители, по-голямата част от износа ни е закупен. Мисията ни е да бъдем отличен и прозрачен бизнес партньор, като същевременно да поддържаме конкурентна позиция на пазара. Работим във всички региони на страната, в които се отглеждат зърнени култури. Стремим се да създаваме дълготрайни бизнес отношения с всички наши партньори. 
Логистика
За нас логистиката е една от най-важните дейности в бранша, тъй като производителите нямат възможност да организират извозването на своята продукция до крайния клиент. За това ние се стремим да бъдем надежден и лоялен партньор и да транспортираме тяхната продукция в най-кратки срокове, тъй като повечето фермери имат ограничен ресурс от складове.
Производство
Като производител на зърнени култури, ние обработваме 30 000 дка земя в землищата на гр. Средец и региона. 
Базата ни е изградена на стратегическа позиция, от която транспортните линии за износ по море или до по-големите пътища за търговия са лесно достъпни.
Износ
ФОРУМ ТРАНС е доверен партньор, занимаващ се с износ на зърнени култури. Предлагаме различни комплексни услуги в зависимост от нуждите на нашите клиенти, които могат да включват комбинирани дейности, за по-добро и оптимално обслужване.
За да поддържаме конкурентни цени и да имаме възможност да дадем най-доброто на нашите клиенти, сформираме цените спрямо българския и международния пазар. Посетете страницата на Форум Транс.

​​​​​​​

Добави файлове
8
Галерия + Текст
Качи изображение
Оразмери
Изтрий
Алт. Текст:
Връзка:
Отваряне в:

СЕМПЕ ГРУП

Спонсор


Семпе Груп ООД – интегрирана агробизнес компания
​​​​​​​Фирма „СЕМПЕ“ е основана през 1995 г. с основна дейност земеделие и през годините се развива, като се създават дружествата „Аграком“ и „Семпекс“, специализирани в различни сектори. От 2018 г. те са част от „СЕМПЕ ГРУП“ ООД. Днес групата работи успешно, както с българските земеделски производители в Североизточна и Централна южна България, така и с авторитетни международни компании.
СЕМПЕКС ЕООД e търговското дружество на групата и търгува с основните зърнени и маслодайни култури както на българския така и международния пазар.
СЕМПЕ 2 ЕООД е дружеството с основен предмет на дейност търговия с торове, семена и препарати, горива, съхранение на зърно. Фирмата разполага със собствени зърнобази в обл. Разград: гр. Разград , с. Просторно; обл. Русе:  гр. Сеново; обл. Варна: с. Каменар и обл. Стара Загора: с. Калояновец с общ капацитет от 120 000 т.
АГРАКОМ ЕООД е с предмет на дейност производство на зърнени, маслодайни култури и семена. Посетете страницата на Семпе Груп.


Добави файлове
9
Галерия + Текст
Качи изображение
Оразмери
Изтрий
Алт. Текст:
Връзка:
Отваряне в:

БАТЗФ

Спонсор Кафе Пауза


Българската асоциация на търговците на зърно и фуражи (БАТЗФ) е юридическо лице с нестопанска цел, регистрирано през април 2010г. Асоциацията е доброволна браншова организация на търговците на зърно и фуражи в България, чиито отношения се основават на принципите на равнопоставеност, доверие и толерантност и лоялна конкуренция.
Асоциацията отстоява своите принципи без да изхожда от частни и временни пазарни конюнктури и при спазване на законите на Република България и европейските норми и регулации в условия на свободен пазар и конкуренция.
Българската асоциация на търговците на зърно и фуражи е убедена, че само със съвместни усилия може да се постигнат целите и задачите, които си поставя.
БАТЗФ е член на COCERAL. Посетете страницата на БАТЗФ.

​​​​​​​

Добави файлове
10
Текст

Всички Спонсори и Партньори през 2023

Добави файлове
11
Галерия
Качи изображение
Оразмери
Изтрий
Алт. Текст:
Връзка:
Отваряне в:
Добави файлове
12
Текст

​​​​​​​​​​​​​​ПОЛУЧАВАЙТЕ ВСИЧКИ НОВИНИ ЗА ИЗДАНИЕТО ДИРЕКТНО НА ВАШИЯ ИМЕЙЛ


АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИН


#GRAINACADEMY2023  #ЗЪРНЕНААКАДЕМИЯ2023  #GRAINACADEMYCONFERENCE  #GRAINCONFERENCE  #ЗЪРНЕНАКОНФЕРЕНЦИЯ2023  #GRAINEVENTBALKANS  #GRAINACADEMYBLACKSEA
Добави файлове