Новини

Предварителната програма на Зърнена Академия 2023 е актуализирана

1
Галерия + Текст
Качи изображение
Оразмери
Изтрий
Алт. Текст:
Връзка:
Отваряне в:
Предварителната програма на дългоочакваната международна конференция Зърнена Академия 2023 е обновена. Тазгодишното издание на зърненото събитие, което ще се проведе на 26 октомври в кк Златни пясъци, Варна, Ви предоставя уникални панелни дискусии и кръгла маса, където може да дискутирате най-актуалните теми в зърнения и маслодайния сектор с нашите уважавани панелисти и лектори.
 ​​​​​​​


Моля отбележете, че до 30 август включително е налична преференциална такса за участие - ранни записвания, както всяка година. Необходимо е да си създадете нов фирмен профил на сайта, дори и да сте имали преди такъв на неговата предишна версия. В потвърждение на сремежа ни към постоянно ръзвитие и съвършенство, тази година Ви предоставяме напълно нов уебсайт с модерен дизайн и нови функционалности.  


КАКЪВ ЩЕ БЪДЕ ФОКУСЪТ НА СЪБИТИЕТО ТАЗИ ГОДИНА?


Тази година конференцията се съсредоточава върху изследването на непредсказуемите пазари на 2023 г., хвърляйки поглед към бъдещето на Балканите, Черноморския регион и света. Ще обсъдим нарастващото значение на Балканите в тези нестабилни времена за световната зърнена търговия. Както винаги, ще посрещнем впечатляващ екип от лектори - първокласни анализатори, консултанти, търговци и доказани бизнес професионалисти от Балканите, Европа и Америка. 
Очакваме с нетърпение да посрещнем и осигурим на всички участници най-доброто изживяване и възможности за разширяване на техните бизнес начинания, търговски връзки и сътрудничества на 7-мото издание на Зърнена Академия, което ще се проведе през октомври във Варна.

ПОЛУЧАВАЙТЕ ВСИЧКИ НОВИНИ ЗА ИЗДАНИЕТО ДИРЕКТНО НА ВАШИЯ ИМЕЙЛ

 
АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИН

#grainacademy2023  #ЗЪРНЕНААКАДЕМИЯ2023  #grainacademyconference  #grainconference  #ЗЪРНЕНАКОНФЕРЕНЦИЯ2023  #graineventbalkans  #grainacademyblacksea
Добави файлове