Новини

4 балкански държави в диалог за бъдещето на зърнения бизнес

1
Галерия + Текст
Качи изображение
Оразмери
Изтрий
Алт. Текст:
Връзка:
Отваряне в:
Втората сесия на Зърнена Академия 2023 на 26 октомври отправя поглед към регионалните тенденции в зърнената търговия и производство. 4 първокласни панелиста от 4 различни балкански държави ще покажат свързаността на бизнеса не само на регионално ниво, но и ще поговорят за все по-нарастващото влияние на Балканите върху световната търговия със земеделска продукция.

ФОКУС ВЪРХУ БАЛКАНИТЕ И НАРАСТВАЩОТО ИМ ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ ГЛОБАЛНАТА ТЪРГОВИЯ​​​​​​​

ВСЕ ОЩЕ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ ?
​​​​​​​
ЗАПАЗИ СВОЕТО МЯСТО СЕГА
Добави файлове
3
Текст
  • Серкан Кайъкчъ - Управляващ партньор в Cosecha Yem Ve Tarim Urunleri̇ Tic. | Турция. Темата, към която Серкан ще насочи вниманието на публиката на Зърнена Академия 2023 е:
    Турският пазар - търговия безкрай 

  • Александру Неагу - търговец в Cargill | Румъния - ще задълбочи разговора, анализирайки пазара в Румъния и Черноморските пристанища като логистичен център с нарастващо влияние в условията на нова геополитическа реалност. Неговата тема е със заглавие:
    Търговия на ръба, Черноморският логистичен център 

  • Александър Лалич - Изпълнителен директор на Agricom Company Group | Сърбия - ще продължи анализа на балканските пазари с насочване на фокуса към Сърбия с интересната си презентация със заглавие:
    Реколтите в Сърбия и търговски потоци 

  • Ивайло Ненков - Член на Управителния съвет на БГ Агро | България ще бъде модератор на този панел, като в диалог с останалите панелисти от Балканите ще съпостави и ролята на България в регионален и глобален аспект. 
Добави файлове
4
Галерия
Качи изображение
Оразмери
Изтрий
Алт. Текст:
Връзка:
Отваряне в:
Добави файлове
5
Текст
ПОЛУЧАВАЙТЕ ВСИЧКИ НОВИНИ ЗА ИЗДАНИЕТО ДИРЕКТНО НА ВАШИЯ ИМЕЙЛ

 
АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИН

#GRAINACADEMY2023  #ЗЪРНЕНААКАДЕМИЯ2023  #GRAINACADEMYCONFERENCE  #GRAINCONFERENCE  #ЗЪРНЕНАКОНФЕРЕНЦИЯ2023  #GRAINEVENTBALKANS  #GRAINACADEMYBLACKSEA
Добави файлове