Често задавани въпроси

FAQ

Как мога да се регистрирам като участник в Зърнена Академия?
Моля, навигирайте до и кликнете върху бутона РЕГИСТРИРАНЕ в горния десен ъгъл на началната страница.
Тук можете да изберете своя билет и да продължите към формата за регистрация. Моля, следвайте инструкциите на страницата за регистрация, за да завършите регистрацията си.
Как мога да платя за моето участие?
Плащането може да се извърши по 2 начина:
1. Онлайн плащане чрез дебитна/кредитна карта.
2. Банков превод – След като завършите регистрацията си, ще получите имейл с номера на вашата поръчка и информация за банковата сметка за прехвърляне на плащането.

Банкова информация:
Агрикор ЕООД
Обединена Българска Банка
SWIFT: UBBSBGSF
IBAN /плащане в евро/: BG78UBBS80021466265210
IBAN /плащане в лева/: BG28UBBS80021047121350
Основание за плащане: | Вашият номер на поръчка |


Вашата регистрация ще бъде финализирана, след като получим средствата. След това можете да намерите вашите фактури на уебсайта на събитието във вашия профил -> Моите фактури.
Как мога да получа своята фактура?
Можете да намерите своята фактура в профила си на уеб страницата на събитието. Влезте в уебсайта, като използвате своя имейл и паролата, която сте въвели при регистрацията за събитието.
След като влезете, щракнете върху Вашия профил в горния десен ъгъл и изберете „Фактури“.
Вашите фактури ще бъдат генерирани автоматично там след като успешно получим плащане за Вашето участие.
Осигурявате ли настаняване?
Участниците в Зърнена Академия получават привилегировани условия, ако изберат INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites и за хотелско настаняване по време на събитието. Свържете се с нас, за да получите код за отстъпка, който да използвате при регистрацията си в хотела.
Къде мога да намеря списък с участниците?
Списък на участниците/присъстващите ще бъде наличен няколко седмици преди началото на конференцията на уебсайта на събитието.
Как мога да стана спонсор?
Възможностите за реклама и позициониране на Вашия бранд в рамките на това уникално за България събитие са разнообразни и ще се радваме да обсъдим вариантите за спонсорство на Зърнена Академия с Вашата компания. Моля, кликнете тук, за да разгледате нашите опции за спонсорство или се свържете с нас за повече информация.