Очаквайте Зърнена Академия 2024
Среща на водещи компании, актуални дискусионни панели и експертни анализи
0
Days
:
0
Hours
:
0
Minutes
:
0
Seconds
за нас

Детайли за конференцията

1.ЗЪРНЕНА АКАДЕМИЯ


Зърнена Академия е най-важното събитие в сектора, утвърдило се като водещо на Балканите, което се провежда ежегодно във Варна от 2016 насам. Първата по рода си международна конференция в региона всяка година става място за анализи и дискусии, посветени на пазарите на зърнени и маслодайни култури. Водещи анализатори и експерти не просто представят най-новите пазарни данни пред делегатите, а ги интерпретират като част от по-глобални стратегически концепции, очертавайки своите визии за бъдещето на зърнената индустрия.


 
2.ЗА КОГО Е  СЪБИТИЕТО?


Зърнена Академия е място за срещи на водещите фирми и експерти на зърнения пазар. Участниците от цялата индустрия и свързаните с тях компании всяка година имат възможност да се срещнат и да получат най-новата информация и да обсъдят актуалните тенденции на пазарите на зърнени и маслодайни култури. Търговски фирми от региона на Балканите и отвъд тях, клонове на мултинационални корпорации, фермери, мелници, маслобойни, спедитори, сървейори, чартьори, индустриални асоциации и прочие, традиционно се срещат всяка година на Зърнена Академия.

 

3. ЗАЩО ВЪВ ВАРНА?


Перлата на Черно море е и град – естествен търговски център и главно пристанище за износ на зърнени и маслодайни култури от България. Придобийте знания за текущите трендове на зърнените пазари, докато се наслаждавате на прекрасна морска панорама и неповторимата атмосфера на града. Заемете мястото си и се подгответе за интензивна програма с най-новите актуални аналитични данни за бизнеса и търговията със зърнени и маслодайни култури, гарантирани от нашите първокласни лектори, едни от най-реномираните експерти на международните и местни пазари. Срещнете се с приятели, колеги и нови лица.

CME
mpm
Grainstore
CORTEVA
BG AGRO
BATZF
НАЗ
SEMPE
ECOFOL
ubfb
MD COMM
AGRICENSUS
BUNGE
AGROFUND
AGROBRANE
AZPB
AGRIX
FERTILAND
UKRAGR
AGROBG
AGRICORE
Agroportal
Forumtrans
agriportal
boni
AGRICOM
ADM
goodmills
vIAND
VFS
AGA
AGRUS
Cosecha
AGROINTEL
AGROBUSINESS
Нашата общност
Зърнена Академия в цифри
8
години
1624
участници
25
държави
228
партньори
минали издания

Акценти от предишните издания

ПОВЕЧЕ ЗА ИЗДАНИЕТО ПРЕЗ 2023
8-мо издание
Не пропускайте Зърнена Академия на 31 октомври 2024
Осмото издание продължава установената традиция да кани първокласни лектори от най–престижните международни анализаторски и консултантски агенции и търговски компании от Балканите, Европа и Америка. И през 2024 Зърнена Академия ще бъде най-авторитетна трибуна за актуални анализи, дискусии и прогнози относно трендовете в развитието на пазарите на зърнени и маслодайни култури.
ЗАПАЗЕТЕ ДАТАТА В КАЛЕНДАРА СИ
предстоящо издание

Зърнена Академия 2024

1
Text
Тази година конференцията се фокусира върху пазарите, които са на ръба между нарастващите страхове от рецесия и очаквания нов суперцикъл в стоките. Ще обсъдим повишената ефективност на веригите за доставки и усъвършенстването на земеделските практики в тези трудно предсказуеми времена за световната зърнена търговия. Както винаги, ще посрещнем впечатляващ екип от лектори - първокласни анализатори, консултанти, търговци и доказани бизнес професионалисти от Балканите, Европа и Америка. 
Като уникална среда за професионални дискусии, анализи и обмен на виждания за бъдещето на зърнената индустрия, Зърнена Академия 2024 ще бъде отново не само място за придобиване на нови знания, но и чудесна възможност за общуване с колеги и партньори от една и съща бизнес сфера.
Добави файлове
Зърнена Академия е много повече от ежегодно бизнес събитие; това е съвместно усилие, обединяващо всички страни и гледни точки в агробизнеса, съсредоточавайки се върху устойчивото изграждане на ефективни търговски модели и стратегически инвестиции в бъдещето на зърнения сектор. Събитието продължава да заема почетно място като призната платформа за най-актуални анализи, прогнози и дискусии относно тенденциите и развитието на пазарите на зърнени и маслодайни култури.
Очакваме с нетърпение да посрещнем и осигурим на всички участници най-доброто изживяване и възможности за разширяване на техните бизнес начинания, търговски връзки и сътрудничества на 8-мото издание на Зърнена Академия, което ще се проведе на 31 октомври 2024 във Варна.
Добави файлове
водеща тема на издание 2024
Пазарите на ръба между нарастващите страхове от рецесия и очаквания нов суперцикъл в стоките. Повишена ефективност на веригите за доставки и усъвършенстване на земеделските практики.
Спонсорство

Участвайте в събитието като спонсор

Като спонсор на Зърнена Академия Вашата компания ще се възползва от множество предимства, които осигуряват по-голяма видимост и ангажираност на Вашия бранд. Логото на Вашата компания ще се излъчва представително на множество платформи, включително в уебсайта на събитието, мобилното приложение, дигиталния каталог и брандираните материали, както и в изпращаните имейл бюлетини. Това позиционира Вашия бранд директно пред точната целева аудитория - водещите компании в зърнения бизнес.

Освен това, Вашата компания ще бъде представена във всички онлайн кампании за събитието, обхващащи социалните медии. Постоянното присъствие на уебсайта на събитието допълнително увеличава обхвата на бранда Ви. Ангажирането с всички участници в събитието като спонсор може значително да повиши осведомеността за Вашия бранд, като Ви предостави предимство пред конкурентите в същата ниша.

Различните опции за спонсорство Ви позволяват да изберете ниво на видимост, което най-добре съответства на стратегията и бюджета на Вашата компания. Издигнете се над конкуренцията, станете спонсор и използвайте възможността да направите Вашия бранд по-уникален, по-видим и по-разпознаваем!

СПОНСОРСКИ НИВА
Актуално

Последни новини