Новини

Летящ старт на дискусиите в 7-то издание на Зърнена Академия

1
Галерия + Текст
Качи изображение
Оразмери
Изтрий
Алт. Текст:
Връзка:
Отваряне в:

ЧЕРНОМОРСКИЯТ РЕГИОН И СВЕТЪТ ПРЕЗ 2023 И ОТВЪД


                                                     ​​​​​​​      

Началната сесия на Зърнена Академия 2023 на 26 октомври под събирателното наименование "Черноморският регион и светът през 2023 и отвъд" ще отбележи важното участие в конференцията на няколко международнопризнати лектори и експерти и ще даде възможност на участниците в залата да повишат своята осведоменост за зърнените пазари и макроикономическата среда. Своя професионален анализ и глобални визии за бъдещето ще представят:

Левин Флейк - Съветник по земеделие в Службата по селскостопански въпроси в Посолството на САЩ във Варшава, Полша. Той ще презентира по следната подтема:


 Развитие на зърнените пазари в САЩ и Австралия 

Маша Беликовасветовнопопулярен журналист - анализатор с фокус върху черноморските/азиатските пазари на пшеница и царевица в FastMarkets Agricensus, Великобритания. Маша ще говори за последните развития на украинския пазар:

 Украйна: предизвикателства безкрай 

Петър ДимитровСтарши брокер и Основател на Агрикор България, организатор на Зърнена Академия и EuroGrainHub Exchange & Forum 2023, Букурещ, ще бъде модератор на този дискусионен панел.
Добави файлове
2
Текст
ВСЕ ОЩЕ БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ ?
​​​​​​​
Добави файлове
3
Галерия
Качи изображение
Оразмери
Изтрий
Алт. Текст:
Връзка:
Отваряне в:
Добави файлове
4
Текст
ПОЛУЧАВАЙТЕ ВСИЧКИ НОВИНИ ЗА ИЗДАНИЕТО ДИРЕКТНО НА ВАШИЯ ИМЕЙЛ

 
АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИН

#GRAINACADEMY2023  #ЗЪРНЕНААКАДЕМИЯ2023  #GRAINACADEMYCONFERENCE  #GRAINCONFERENCE  #ЗЪРНЕНАКОНФЕРЕНЦИЯ2023  #GRAINEVENTBALKANS  #GRAINACADEMYBLACKSEA
Добави файлове